Kuvendi vendos sot për ‘Ditën e Nënë Terezës’

Sot do të vazhdojë seanca e Kuvendit të Kosovës, që u ndërpre të premten si rezultat i mungesës së kuorumit.
Në seancën e sotme do të shqyrtohet raporti i Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2015, raporti i Zyrës së Rregullatorit për Energji për vitin 2015, raporti i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për vitin 2015, dhe propozimi për shpalljen e 5 shtatorit – “Dita e Bamirësisë – Nëna Terezë”.

Votimi për Ligjin për Investime Strategjike ka dështuar të bëhet në seancën e kaluar, për shkak të mungesës së deputetëve të pozitës.

Artikulli paraprakLista e kalorive që marrim nga çdo ushqim
Artikulli vijuesDëshmitarja holandeze Bergman kujton gjenocidin në Srebrenicë