LSDM: Gruevski i frikësuar, aprovon punësime të shumta

0
217

LSDM alarmon për numrin e madh të konkurseve, mbi 70 të cilat Qeveria i ka shpallur në shumë institucione publike, tre ditë pas  skandalit me përgjimin e mbi 20 mijë qytetarëve. Konkurset e shpallura për punësime në Sekretariatin për implementimin e MO-së, Kabinetin e Gruevskit, Prokurorin publik si dhe në institucione tjera publike, bëhet një ditë para hyrjes në fuqi të ndryshimeve ligjore për administratë e cila parasheh masa dhe kritere rigoroze për këtë lloj të punësimit. /Alsat-M

 

“>