Lufta ndaj terrorizmit sot eshte po aq e besueshme sa te thuash….

0
622

Lufta ndaj terrorizmit sot eshte po aq e besueshme sa te thuash se gjarperi po shpeton peshkun nga mbytja!
Shkaterruan Sirine, shkaterruan Irakun, kushedi se çshtet tjeter do shkaterrojne nen preteksin e luftes se terrorizmit.
Viktimat dihen: njerez te pafajshem, gra, femije dhe pleq!
A po besojne njerezit si shkak i ndikimit mediatik se gjarperi po shpeton peshkun nga mbytja; a kemi filluar te gjithe te besojme se peshku mbytet?!

Hoxhë Bledar Haxhiu