Marshi në Paris dhe Siria

0
162

Sot u mbajt marshim solidarizues për 12 viktimat sulmit ndaj gazetës Charlie Hebdo, ku morën një numër i madh i liderëve të botës për të shprehur unitetin e botës kundër terrorizmit.
Dr. Fejsal Kasim një analistë i Lindjes në një postim të tij në Facebook ka shkruajtur për çështjen në fjalë duke thënë: ” Një milion njerëz protestojnë në Paris për 12 njerëz te vrarë, ne Siri një milion njerëz janë vrarë dhe persekutuar e masakruar për 12 njerëz ne qeveri”.