Toleranca që mahniti Francën

0
155

Në një video që po qarkullon në internet shihen duke ecur krah për krah 4 klerikë fetar, duke treguar tolerancën fetare të kultivuar ndërvite, që vie si shkak i komunitet më të madh fetar që gjendet tek shqiptarët.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shkruar se katër klerikët fetarë shqiptarë e kanë mahnitur Parisin me pjesëmarrjen e tyre të përbashkët në Marshin e Bardh.

Rama, ka publikuar një foto, duke thënë se këta katër klerikë fetarë e kanë ngritur në Shqipërinë ne piedestal.
“Mirënjohje te katër përfaqësuesve të klerit shqiptar që sot mahniten Parisin dhe e ngritën Shqipërinë në piedestal”, ka shkruar ai.