MBP shkarkon drejtorin e tenderëve

0
180

Ministria e Punëve të Brendshme ka marrë vendim për pezullim nga puna me pagesë, për drejtorin e Departamentit të Prokurimit, Agim Fejzullahu.

“Pezullimi i Fejzullahut është bërë për shkak të keqmenaxhimit”, thotë kumtesa e MPB -së.

Ministria e Punëve të Brendshme ditë më parë ka shkarkuar këshilltarin politik Sedat Gashin. Ka pezulluar nga puna me pagesë kryeshefin ekzekutiv të Agjencisë për Regjistrimin Civil, Blerim Camaj dhe Besnik Berishen i cili kishte funksionin e drejtorit te Departamentit ne Prodhimin e Dokumenteve.kohaislame