Mijëra emigrantë priten të arrijnë në Maqedoni

“Stuhia e emigrantëve” janë titujt e mediave botërore që njoftojnë për ardhjen e një vale të madhe të emigrantëve të cilët do të arrijnë në kufirin e Maqedonisë nga Greqia. Shumë prej tyre kanë mbërritur mbrëmë në Athinë tashmë janë drejtuar në drejtim të Maqedonisë dhe pritet të arrijnë nesër dhe pastaj të shkojnë për kah vendet e Bashkimit Evropian.

Artikulli paraprakOsmani kërkon largimin e Selës dhe Memedit dhe bashkëpunim me BESËN?
Artikulli vijuesJepen 2.093 vërtetime për emigrantët në Maqedoni