Osmani kërkon largimin e Selës dhe Memedit dhe bashkëpunim me BESËN?

Rufi Osmani është shprehur i pakënaqur me kryetarët e LR-PDSH-së dhe RDK-së në procesin e bashkimit të opozitës shqiptare në Maqedoni.

Rufi Osmani ka komentuar një shkrim të Artan Dikës në lidhje me bashkimin e opozitës shqiptare në Maqedoni dhe si duket shpreh pakënaqësi ndaj kryetarëve të LR-PDSH-së dhe RDK-së, Ziadin Selës dhe Vesel Memedit, në lidhje me procesin e bashkimit të opozitës shqiptare në Maqedoni në zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

Nga komenti i tij nënkuptohet se ai kërkon ndryshime në kupolën e këtyre dy partive, që pastaj të arrihet edhe marrëveshja me Lëvizjen Besa. Ai favorizon Artan Dikën e RDK-së dhe Arben Taravarin e LR-PDSH-së si tandem më të mirë për të gjetur edhe “doktorin e tretë“ nga Lëvizja Besa dhe së bashku të realizojnë “idealin që e përkrahin të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë“, transmeton Portali Flurudha.

Ja se çka shkruan Rufi Osmani:

“Diagnozë shumë e saktë nga një person shumë kompetent. Doktor Artani nga RDK dhe doktor Arbeni nga LR-PDSH janë tandemi të cilëve ju mungon edhe një doktor i nivelit të njëjtë nga Lëvizja Besa. Uroj tandemin Dika-Taravari që ta gjejnë edhe doktorin e tretë, që nuk është e thënë të jetë domosdoshmërisht mjek me profesion dhe të realizojnë këtë ideal që e përkrahin të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë. Do keni përkrahjen time të plotë, prof. R.Osmani”.

Artikulli paraprakMaqedonasit japin nga 500 euro atyre që martohen për herë të parë
Artikulli vijuesMijëra emigrantë priten të arrijnë në Maqedoni