Mik në cilin shekull po jetojmë ? Që ti çdo ditë pesë herë në ditë po përkulesh

Një ushtarë , e pyet një ushtarë tjetër….!?
-Mik në cilin shekull po jetojmë ? Që ti çdo ditë pesë herë në ditë po përkulesh e po qohesh duke u falur .
Ushtari që po falte NAMAZIN ju përgjigjë : e shehë atë komandant që është atje :
– Për atë NJERI kur po të afrohet po rrinë “gatitu” për të,atë po e përshendet dhe po i nënshtrohesh çdo urdhëri të tij. “Zgjohu” kur po të thotë po zgjohesh ,”shtriju” kur po të thotë po shtrihesh? Ndërsa ai është njeri sikurse ti me dy këmb dhe dy duar .
Ushtari i tjetër ja ktheu :
– Po! edhe ai është njeri sikurse unë, por grada e tij është më e lart dhe në supet e tij ka një yllë .
Ushtari që po falte NAMAZIN i përgjigjet :
– O mik !Ti po i nënshtrohesh një njeriu që ka në supet e tij një yllë e pse unë të mos i nënshtrohem pronarit të gjithë atyre yjeve që ka në qiell dhe çka do që ka në tokë .
Pse Atij të mos ja dërgoj urdhërat në vend e mos ta fali namazin ?

Artikulli paraprakDebuton partia e re në Gjakovë
Artikulli vijuesPK DEMANTON ''NUK KA PASUR KAMPE TERORIZMI NE KOSOVË''