Milioner “brenda natës”

0
196

Bratislav Trajkoviqi mund të jetë polici më i pasur në Kosovë falë një aktgjykimi të paligjshëm të ish gjyqtares Olga Janiqijeviq, kundër së cilës është ngritur aktakuzë këtë javë.

Një hektar e 70 arë dhe 16 metra tokë ka arritur t’i pronësojë pesë vjet më parë.
Një pjesë të kësaj toke ia ka shitur një biznesmeni shqiptar 448.000,000 euro, shkruan koha.
E gjithë vlera e tokës që ka përfituar në mënyrë të paligjshme është afro një milion euro.
Bratislav Trajkoviq, që është komandant i Stacionit policor në Graçanicë, ka arritur që gjithë këtë sipërfaqe toke ta qesë në emrin e tij duke e regjistruar edhe në kadastër./Indeksonline/kohaislame