Ministri dhe Komandanti i FSK së në Kroaci

0
223

Me ftesë të Ministrisë së Mbrojtjes së Kroacisë, ministri i FSK-së Agim Çeku dhe komandanti i kësaj force, gjenerallejtënant Kadri Kastrati, sot ndodhen për një vizitë zyrtare në Kroaci.

Delegacioni do të pritet nga ministri i Mbrojtjes i Kroacisë, Ante Kotromanoviq dhe gjeneralbrigade, Drago Lovriq.

Gjatë kësaj vizite do të nënshkruhet edhe një memorandum bashkëpunimi në mes të dy ministrive.koha/kohaislame