"Mjekroshat ma kan qu ftesen per me luftu ne Siri…"

Artikulli paraprakPrapa “puçit” fshihet tendenca për të heshtur opozitën dhe mediumet
Artikulli vijuesLiderët politikë shqiptarë në Mal të Zi, të pakënaqur me pozitën e shqiptarëve