MO YAN,FITUES I ÇMIMIT NOBEL PËR LETËRSI

0
137

Akademia Suedeze në Stokholm ka shpallur sot fituesin për Çmimin Nobel për Letërsi.

Fitues është shpallur shkrimtari kinez Mo Yan.

Në mesin e favoritëve për të fituar sivjet këtë çmim ishin shkrimtari japonez, Haruki Murakami, eseisti hungarez, Peter Nadas, dhe dramaturgu irlandez, William Trevor.kohaislame