Mos e harroni këtë

0
216

Në fotografi është përfshi ngjarjet nga dhuna dhe terrorri Serb shperngulja e Shqiptareve gjate luftes 1998-1999 spastrimi etnik te cilen Serbia kryente ndaj popullit Shqiptar të Kosovës.