Motra të nderuara, një dite do të mbuloheni prej kokës e deri në thembër!

0
493

Motra të nderuara, një dite do të mbuloheni prej kokës e deri në thembër dhe do të lëshoheni në varr. Mos lejoni që dita e fundit e jetës suaj të jetë dita e parë e mbajtjes së hixhabit(mbulesës) tuaj.

l Khaled Yasin l