MPB do të informojë në lidhje me aksionin e mbrëmbshëm policor në rajonin e Pollogut dhe në shumë qytet tjera të Maqedonisë

MPB paralajmëroi konferencë për shtyp në lidhje me aksionin e kryer mbrëmë

13:30 është koha e paralajmëruar për konferencën e shtypit të caktuar nga MPB.

Siç qëndron në paralajmërimin e MPB-së, temë kryesore do të jenë akisonet e mbrëmshme në objektet hoteliere në shumë qytete të Maqedonisë.

Në terren policia ka kryer bastisje në diskoteka, kafene, restorante në Manastir, Prilep, Tetovë, Gostivar dhe në vendbanime tjera në rajonin e Pollogut./

Artikulli paraprakVetëm 18% e teritorit të Maqedonisë me rrjet kanalizimi
Artikulli vijues20 komuna në Maqedoni me llogari të bllokuara