Nazistët pushtojnë Brukselin, përleshje me policinë

Ata u mblodhën te Place de la Bourse në Brussels sot pasdite dhe shpalosën një parrullë duke denoncuar ISIS përpara se policia të përdorte topat me ujë kundër turmës së inatosur.
Nëpërmjet disa skenash që mbyllin një javë terrorir për Belgjikën, protestuesit që e quajnë veten “Kombi” u panë të bënin përshëndetje naziste dhe më pas u përplasën me disa grupe që iu dolën në mbrojtje emigrantëve. 

    
    
    
   

Artikulli paraprakQeveritë tona kanë faj, jo bashkatdhetarët tanë myslimanë
Artikulli vijuesOrigjina e emrit të valutave të botës