Në Brazil është legalizuar martesa e një burri me dy gra

0
175

Një notere e Sao Paolos, Brazil, është vërshuar nga kritika të shumta pasi që ka legalizuar martesën me dy gra, transmeton Albtime.

Noterja publike, Claudia do Nascimento Domingues ka deklaruar se burri dhe dy gratë e tij kanë të drejta të plota për të krijuar një martesë të përbashkët, sikurse të gjitha martesat mes dy personave, njofton BBC.

Po ashtu ajo ka deklaruar se nga përvoja e saj në një gjë të tillë nuk ka asgjë që nuk është legale./albtime/kohaislame