Në Indi u ekzekutua "sulmuesi i Mumbait"

0
159

Sulmuesi i njohur pakistanez Mohammed Kasab u var në burg. Për këtë njoftuan autoritetet lokale.

Mohammed Kasab ishte i vetmi nga ekzekutorët e sulmeve në qytetin indian Mumbai në vitin 2008 që u kap gjallë. Atëherë viktima të sulmuesve u bënë 126 persona. Objektet e sulmeve ishin hotelet “Taj Mahal”, “Oberoi”, stacioni i hekurudhës dhe të tjera.

Në vitin 2010 gjykata e shpalli atë fajtor dhe e dënoi me vdekje.