Në këto kushte të tmerrshme punojnë punëtorët e KEK-ut (Foto)

0
292

Pavarësisht temperaturave të ulëta dhe reshjeve të vazhdueshme gjatë kësaj jave, punëtorët e KEK-ut nuk e ndalin punën e tyre, raporton Gazeta Blic.

Punëtorët e KEK-ut të cilët nxjerrin dhe përpunojnë thëngjillin nëpër fshatrat e Obiliqit, Hade e Shipitull, punojnë në kushte të tmerrshme.

Në fotografinë e siguruar sot nga “Gazeta Blic” shihet gjendja e punëtorë të KEK-ut dhe puna që ata bëjnë.