Në njëzet e katër orët e fundit u dhanë vërtetime për 3.673 refugjat

Një njëzet e katër orët e fundit janë dhënë gjithsejtë 3.673 vërtetime për refugjat, prej të cilave 1.741 janë meshkuj, 725 femra, 911 fëmijë me prindër, si dhe 296 fëmijë pa prindër, transmeton zhurnal.mk

Ashtu si informoi MPB, sipas nënshtetësive të personave të cilëve iu janë dhënë vërtetime, më të shumë në numër janë nga Siria, 1.570, Iraku, 1.174 dhe Afganistani, 929.
Artikulli paraprakKomandant HOXHA një "selam" agjentit serb: Ke pasë SNAJPERA apo ske pasë PAMPERSA?!
Artikulli vijuesNjë maqedonas ka blerë një grua nga Shqipëria për 52.000 denar