Nga burgu ka blerë drogë vëllai i Agim Krasniqit

0
178

Policia informoi se në tri aksione të ndara në kuadrin e operacionit “Rrjeti” ka konfiskuar gjithsejtë 12 kg marihuanë. Në mesin e të dyshuarve është edhe Ali Krasniqi, 37 vjeçar, banor i Kondovës, vëlla i Agim Krasniqit.

Policia nuk e ka prangosur Krasniqin pasi që ai gjendet në burg. Vëllai i Agim Krasniqit është i dyshuar se së bashku me dy persona tjerë ka marr pjesë në blerjen e 3 kg marihuane nga Kosova. Ato marihuanën e kanë blerë në gjysmën e dytë të muajit shtator me qëllim që ta shesin nëpër Shkup.
Në njoftimin e MPB nuk është e sqaruar se si i burgosuri Krasniqi ka marr pjesë në tregtinë me drogë nga Kosova dhe kur është marr vesh a ka qenë në burg ose në liri
Ali Krasniqi është burgosur para katër viteve.