Ngjarje në Tiranë – Gruaja 55 vjeçare dhe Hoxha Ahmed Kalaja

0
927

Ma beri me dore nje grua rreth 55-57 vjece, ndalova makinen e mora, tha flm qe ndalove se eshte ftohte: tha isha te spitali amerikan se kam operuar vejzen time 14 vjece, me ka ndihmuar shume nje besimtar Ahmed Kalaja e ka emrin bashke me disa besimtar tjer, nuk mund ti paguaja shpenzimet e spitalit pa ndihmen e ketyre besimtarve, tha nena jam katolike, por e kam ndrruar fen per shkak te bamiresise qe me beri ky besimtari Ahmed Kalaja me gjithe besimtaret e tjere, neser nena jam ne Xhami te fal xhuman, selam alejkum me tha kur zbriti nga makina.

(Nga Sokol Koni)