Nisi raundi i parë i "Shoqatës NUN" për Tetovën

0
189

Shkup, 4 gusht- Shoqata NUN nga Shkupi, e cila sot nisi aksionin për grumbullimin e mjeteve për ndihmë ndaj banorëve të Tetovës dhe rrethinës, nisi raundin e parë të ndihmave.

 
Në kuadrin e këtij raundi u përfshinë produkte të ndryshme ushqimore të cilat janë të nevojshme për familjet të cilat dje përjetuan një fatkeqësi natyrore.
 
© ZHURNAL.mk