Një bisedë mes hoxhallarëve Bekir Halimi dhe Elvis Naçi

0
3661

Një bisedë mes hoxhallarëve Bekir Halimi dhe Elvis Naçi

– Hoxhë Elvis Naçi: Ne kemi marrë dituri nga ju hoxhallarët e Maqedonisë: Jakup Asipi, Zekerija Bajrami, Bekir Halimi…

– Hoxhë Bekir Halimi: Ne kemi marrë dituri nga Hoxha i Shqipërisë Shejh Albani 🙂