Një fermë model (Video)

Teknologji inteligjente ne blegtori. Video më poshtë na njeh me një fermë blegtorale ku gjithcka është e automatizuar.

Makina automatike për ushqyerjen e lopës, makine mjelëse automatike lopësh.

Pajisje robotike për shpërndarjen e ushqimit te kafshët si silazh, sanë dhe kashtë. Automatizim dhe në proceset e pastrimit të fermës,dezifektimit.Kumti.com

https://www.youtube.com/watch?v=CwYSpFNI5EQ

Artikulli paraprakShqipëria renditet e 7-ta në kontinent për prodhimin e portokallit
Artikulli vijuesRoboti për vjeljen e dredhëzave (Video)