Një grumbull i madh i buallicave hakmerret kundër luanëve!

0
270

Një grumbull i madh i buallicave hakmerret kundër luanëve pasi luanet kishin gjuajtur një viq të tyre. Ata i sulmojnë tufën e luanave në vendin e tyre dhe ua mbysin klyshat e tyre. Ndjenja e hakmarrjes dhe bashkësia e sjellin ketë rezultat.

https://www.facebook.com/video.php?v=831388126917919&set=vb.153883204668418&type=2&theater