Një nga policët e vrarë ishte serb

0
203
Një nga policët e vrarë në aksionin e policisë maqedonase në Kumanovë, është serb i Maqedonisë.
 
Kështu shkruan “Kurir” i Serbisë.
 
Emri i policit serb të vrarë është Boban Ivanoviq dhe raportohet se ai ishte pjesë e njësive speciale të Maqedonisë, transmeton Koha.net.
 
Në këtë aksion janë vrarë edhe 7 policë tjerë, mes të cilëve dhe një shqiptar.kohaislame