Një pik ujë Zem Zemi

0
578

Një pik ujë Zem Zemi, sa për t’u freskuar
Ma qetësoj shpirtin, ky ujë i bekuar
Në drejtim të Kibles, një lutje t’sinqert
O Zot ma largo, nga zemra çdo dert
E u disponova, nisa me ardh n’veti
Dhe po i them vetes, shkruaj lum poeti
Një këshillë për juve, pa e ndalur shkrimin
Të All-llahu jemi, te Ai e kem kthimin

Autor: HazbiTherra Ahmeti ( Elhamdulil-lah )