Aq shumë mediat ua kanë deh mendët disa prindërve….

0
572

“Aq shumë mediat ua kanë deh mendët disa prindërve, sa që po i shtyjnë të mendojnë për fëmijët e tyre se janë radikalë dhe ekstremistë.”

Hoxhë Fadil Musliu