“Njeriu me kapelë” lirohet për mungesë të fakteve

0
315

I vetmi i arrestuar dhe i menduar si agresor në sulmet në Bruksel është liruar nga policia e Belgjikës për mungesë të provave.

 

I emëruar nga mediat lokale si Fayçal Cheffou, policia tha se i dyshuari i cili njihej si “njeriu me kapelë” për shkak të pamjes së tij në CCTV nuk është njeriu i dyshuar që është misteri i sulmuesit së tretë.

Policia tha se ai nuk kishte asnjë lidhje me shpërthimet në Paris, që ishte karakteristikë e të tre njerëzve që vdiqën të ënjtën e kaluar në sulmet në aeroport transmeton Independent./KohaIslame