Norvegjia me minus 42 gradë celsius – Nxënësit vijojnë mësimin

Deri në minus 42 gradë celsius arriti të ftohtit në Hedmark. Në shumë vende të Norvegjisë temperatura arrit në minus 35 gradë celsius. Temperaturat e ulëta në Folldal janë ndër temperaturat më të ulta në Norvegji në këto 30 vitet e fundit, shkruan MekuliPress.info

Shkaku për temperaturat jashtëzakonisht të ulëta në Norvegji është se Evropa ishte e përfshirë nga acari i Siberisë.
Është me rëndësi të theksohet fakti se shkolla dhe procesi mësimor në Norvegji vazhdoj të ecën normalisht dhe se nuk kishte asnjë ditë e asnjë orë ndërprerje të procesit mësimor.

Artikulli paraprakEpoka Wenger në Arsenal drejt fundit
Artikulli vijuesHaradinaj: Ndërtimi i paqes më i vështirë se vetë lufta