"Nuk bëhet kiameti nëse bisedohet me Serbinë"

0
191

Thotë se nuk bëhet kiameti nëse bëhen bisedime me Serbinë, por thotë se nuk duhet lejuar në asnjë mënyrë që të diskutohet sovraniteti i vendit.

Veprimtari Adem Demaçi ka deklaruar për “Tribuna Shqiptare”, se hezitimi për të biseduar me Serbinë do shihej si qasje destruktive, ndërsa thënë se autoritetet e Kosovës duhet që ta hedhin topin në ‘fushën serbe’ duke kërkuar nga Serbia të drejtat për shqiptarët në Luginën e Preshevës, zbatimin e marrëveshjeve dhe dëmshpërblimet e luftës.

Ai thotë se duhet nisur ofensivën politike ndaj Serbisë, e jo të priten propozimet e të tjerëve.kohaislame