Nuk është vend Islam prandaj nuk e qesin – Kinë, ja si fëmijët rrihen në shkollë nga mësuesja (VIDEO)

Nuk është vend Islam prandaj nuk e qesin shumë këtë video por Imazhe të forta dhe shokuese vijnë nga Kina, ku një mësuese ka goditur me shuplaka nxënësit e saj të vegjël, në shkollën ku jep mësim.

Një vajzë është keqtrajtuar me 70 shuplaka, vetëm se kishte bërë gabim detyrat e matematikës. Gruaja, megjithatë, nuk ka qenë në dijeni se po filmohet nga një telekamerë sigurie, kështu që sapo është vënë re episodi prej drejtuesve të shkollës, ajo është pezulluar nga puna me akuzën e dhunës së ushtruar mbi fëmijët.

http://www.liveleak.com/view?i=657_1350964892

https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.liveleak.com%2Fview%3Fi%3D657_1350964892

 

Artikulli paraprak10 sëmundjet më misterioze në botë
Artikulli vijuesMbledhje ministrore në Selanik për bashkëpunim mbikufitar në kontekst të krizës migruese