NUN-i i pandalshëm, krahë për krah me refugjatët sirian

0
492

Që nga fillimi krizës në Siri dhe vërshimit të refugjatëve sirian nëpër Maqedoni, NUN-i si shoqatë nuk është ndaluri në ndihma për këta njerëz në nevojë. Për ta nuk ka vikend dhe orar pune, për të ka aksion 24/7.
Rasti më i freskët është gjatë festës së Kurban Bajramit, është se disa aktivistë kishin shkuar në Gjevgjeli për tu dal në ndihmë këtyre refugjatëve. Të gjithë këto aktivistë, aktivitetin e tyre e bëjnë pa pagesë dhe me nijet që mundi i tyre të shpërblehet nga Allahu.
Ato në faqen zyrtare në Facebook, për çdo ditë përditësojnë aktivitet e tyre dhe për më shumë mund ti ndiqni aksionet e kësaj shoqate. Edhe aktivistët e UNHCR-së janë habitur me aktivitetin e tyre, ngase e gjithë kjo kryhet pa pagesë.
https://www.facebook.com/NuN-Civil-Association-1626738200877187

11217961_1644943842389956_4312251311214009665_n 12141632_1648623732021967_6516926658694332342_n