Oprah Winfrey thërret në Islam!

0
1008

Oprah Winfrey, e cila llogaritet një ndër “mbretëreshat e televizionit”, me shoun e saj ” The Oprah Winfrey Show” e cila ka pasur rankimin më të lartë medial 1986-2011, ka postuar në twitter në një status të saj se ajo ndihet e priviligjeuar mbi atë që ka hasur gjatë inqizimieve për një emision të saj mbi Islamin. Ajo shkruan:” U ndiem të privilegjuar që inqizuam ritualin e Haxhit dhe eksploruam mbi bukuritë e Islamit”.
Një numër i madh i njerëzve e kanë shpërndarë këtë postim të kësaj moderatore të sukseshme në Amerikë, por ajo që bie në sy është komenti i një njeriu i cili thotë: “Oprah, kurrë nuk kam mësuar më shumë rreth besimit Islamit dhe se kjo është një program i mirë”.
Këto raste janë të shpeshta, kur shpeshherë edhe disa njerëz të famshëm të botës mediale e shpërndajnë Islamin ndoshta pa e ditur efektin e fjalëve të saj dhe pa pas bindje në Islam./KohaIslame

oprah