VIDEO – Eja në Xhami për ders se aty është rahmeti e jo në youtube

Në këtë sekuencë Hoxha Rafet Zaimi këshillon xhematin se prania e xhematit në derse ka vlerën e saj të madhe: “Në mexhliset (ku mbahen ligjerata islame) melaqet bëjnë dua (lutje) për ty”. thotë Hoxha, kliko më poshtë dhe dëgjoje edhe ti:

Artikulli paraprakGlobal Research: Pentagoni me plan për shpërthimin e rruzullit tokësor
Artikulli vijues9 gjermanë të vdekur në sulmin e Stambollit