Para ligjit të gjith të njejtë – Ekzekutohet princi, kreu vrasje në Arabinë Saudite

0
2329

Ekzekutohet princi, kreu vrasje në Arabinë Saudite
Arabia Saudite dje ekzekutoi një anëtar të familjes mbretërore, i cili kishte kryer një vrasje, që është rast i rrallë kur janë në pyetje anëtarët e familjes mbretërore saudite.
Princi Turki bin Saud al Kabir është ekzekutuar në kryeqytetin Riad, sepse gjatë një rrahjeje para disa viteve e ka vrarë sauditin Adel al Mahemid, kumtoi Ministria e Punëve të brendshme.
Kabir është personi i 134-të i dënuar me vdekje në Arabinë Saudite prej fillimit të këtij viti, përfshirë banorë lokal dhe shtetas të huaj. /kp/