Pastrimi i dritave te veturës me pastë dhëmbësh

Përdorimi i pastës së dhëmbëve për restaurimin e dritës. Mësoni si të pastroni fijet me pastë dhëmbësh dhe të rivendosni dritat e verdha në mënyrë që ata të jenë të qarta.

Restaurimi i lenteve të fenerëve duke përdorur pastë dhëmbësh të rregullt aktualisht punon. Nuk ka shumë përpjekje dhe mund të merrni rezultate të mëdha. /Kumti.com

Artikulli paraprakSi të hapni një dry me 2 qelësa (Video)
Artikulli vijuesSi ta hapni makinën tuaj në rast se i keni harruar qelsat brenda (Video)