Testi më i saktë i personalitetit tuaj përmes të 4 pyetjeve

Treguesi Type Myers-Briggs u krijua gjatë Luftës së Dytë Botërore për të ndihmuar gratë të marrin punë dhe të zëvendësojnë burrat që kishin lënë për të luftuar. Pas përgjigjes ndaj disa pyetjeve, ata morën një raport të shkurtër, sipas të cilit ata mund të gjejnë punën më efektive./Kumti.com

Disa kompani perëndimore ende përdorin Treguesin e Tipit Myers-Briggs kur përzgjedhin kandidatët për vendet e tyre të lira.

Kumti.com krijoi një version të shkurtër të këtij testi me vetëm 4 pyetje dhe 2 mundësi përgjigjeje për secilin. Kjo eshte! Kombinimi i shkronjave do t’ju tregojë për llojin tuaj të personalitetit.

1. Ju jeni të lodhur plotësisht sepse java juaj ishte e pafundme dhe më pak se e madhe. Si do ta kaloni fundjavën tuaj?
Do t’i thërras miqtë e mi për të pyetur për planet e tyre. Kam dëgjuar se një restorant i ri është hapur / një komedi e bukur po luan në kinema / ka ulje të mëdha në klubin e paintballit. Të gjithë duhet të dalim së bashku. E
Do të kaloj në modalitetin “Mos shqetëso” në telefonin tim dhe qëndroni në shtëpi. Unë do të shikoj një episod të ri të emisionit tim të preferuar televiziv, të bëj një mister dhe të marr një dush të gjatë me një libër. unë /Kumti.com

2. Cila nga këto 2 përshkrime ju përshtatet më shumë?
Gjëja më e rëndësishme për mua është ajo që po ndodh këtu dhe tani. Unë vlerësoj situatat reale dhe i kushtoj vëmendje detajeve. S
Faktet janë të mërzitshme. Dua të ëndërroj dhe të luaj në ngjarjet e ardhshme në mendjen time. Unë mbështetem më shumë në intuitë sesa në informacion. N ./Kumti.com

3. Një konkurrent i punëdhënësit tuaj aktual po përpiqet të tërheq. Ju keni dyshime sepse paga është shumë më e lartë atje, por stafi këtu është i madh. Për më tepër, kreu i departamentit tuaj la të kuptohet se ai do t’ju rekomandojë shefave kur ai të dalë në pension. Si do të marrësh një vendim?
Do të mësoj të gjitha informacionet e disponueshme për konkurrentin, pyesni menaxherin tim të BNj për këshilla, dhe vizatoni një tabelë me të mirat dhe të këqijat. Në raste të tilla, është e rëndësishme të peshoni të gjitha argumentet dhe të vlerësoni situatën me një mendje të ftohtë. T
Do të dëgjoj ndjenjat e mia. Gjithmonë përpiqem të ndjek zemrën time. F

4. Janë vetëm 2 javë para martesës së miqve tuaj të ngushtë. Si po shkojnë përgatitjet?

Një muaj më parë, unë zgjodha saksofonisti i cili do të luajë një përzierje të këngëve tona të shkollës / mblodhi historinë e dashurisë së fotove të çiftit / përbën një poemë / shtypi kostum tim / emërimet e bëra me mjeshtrin e stilistit dhe kozmetikës. Më pëlqen të jem plotësisht i armatosur. J
Pse përgatitet? Do të argëtohem dhe do të kënaqem me këtë parti. Do të improvizoj fjalimin e dasmës. Gjërat më të mira ndodhin spontanisht. P

 

Dhe tani ju mund të gjeni llojin e personalitetit tuaj sipas Myers-Briggs!
ESTJ – MENAXHERI
Praktike dhe konsistente, ju pëlqen të keni porosi kudo duke planifikuar dhe organizuar gjithçka. Por mbi të gjitha, ju pëlqen të bindni njerëzit për drejtësinë tuaj dhe t’i bëni ata të mendojnë mënyrën se si mendoni. Ju shikoni në jetë soberly dhe mbi të gjitha, besoni fakte.

Ju jeni të hapur për komunikim, për të takuar njerëz të rinj dhe për të kaluar kohë në parti. Ju kurrë nuk harroni të kujdeseni për të afërmit tuaj dhe mund të shprehni dashurinë tuaj shumë mirë./Kumti.com

11% meshkuj, 6% femra

ENTJ – KOMANDAN
Jeta për ju është një luftë dhe ekstrem. Kjo është se si e njihni veten dhe të tjerët. Duke qenë i rrezikshëm dhe trim, ju jeni të frymëzuar lehtë për të filluar diçka të re. Në të njëjtën kohë, vlerësoni aftësitë tuaja, si pikat e forta, ashtu edhe dobësitë, mjaft mirë.

Ju ndjeni tendenca të reja shumë mirë dhe jeni të hapur për ide të reja. Ju mendoni pozitivisht dhe e adhuroni sportin dhe gjithçka që lidhet me të.

3% meshkuj, 1% femra

ESFJ – MËSUESI
Ju merrni shumë mirë me njerëzit dhe jeni jeta e çdo partie. Ju jeni të vëmendshëm, të kujdesshëm dhe gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar, edhe nëse ju duhet të sakrifikoni interesat tuaja personale për të tjerët.

Megjithatë, ju jeni shumë i pavarur në marrëveshjet tuaja dhe, si rregull, ju merrni gjithçka pa asnjë ndihmë anësore. Ju prisni vetëm mbështetje emocionale nga personat tuaj të ngushtë./Kumti.com

17% gra, 8% burra

ESTP – MARSHAL
“Pjesëmarrja është më e rëndësishme se fitorja”. Kjo nuk është për ju. Ju përpiqeni të arrini qëllimet tuaja me çdo mjet, edhe nëse duhet të përdorni forcën fizike. Ju i përmbaheni një plani të saktë dhe nuk mund të qëndroni varësinë dhe kompromiset.

Ju jeni një luftëtar i lindur, shumë aktiv dhe i vetëorganizuar. Ju mund të vlerësoni objektivisht edhe situatën më stresuese dhe të jepni një përgjigje të shpejtë dhe të saktë.

6% meshkuj, 3% femra

ENFJ – MENTOR
Ju jeni emocional dhe bisedues me shprehje të fytyrës dhe gesticulata të pasura. Ju jeni shumë të ndjeshëm ndaj emocioneve të njerëzve të tjerë, dhe ju mund të vini re edhe mungesën e mungesës së mëndafshit. Ju jeni shumë xheloz dhe mosbesues në marrëdhëniet e dashurisë.

Shumë shpesh, ju jeni gati për t’u përballur me ngjarjet e ardhshme për shkak të aftësisë tuaj për t’i ndjerë ata paraprakisht.

3% femra, 2% burra

ENTP – INVENTOR
Gjeneratori i ideve, ju jeni gjithmonë duke kërkuar të krijoni diçka të re. Ju përshtateni me lehtësi në mjediset jofamiljare dhe i zotëroni lehtësisht metodat e ndryshme të punës.

Për shkak të mosdashjes tuaj të traditave dhe rutinës, shumë shpesh ndryshoni sferat dhe hobet tuaja profesionale, duke u bërë novator dhe pionier. Ajo që është e rëndësishme për ju është se jo vetëm që mund të krijoni ide të reja, por jeni gjithashtu në gjendje t’i përcillni ato te të tjerët dhe t’i bëni ato të bëhen të vërteta./Kumti.com

4% meshkuj, 2% femra

ESFP – POLITIKË
Ju mund të përcaktoni profesionalisht mundësitë e mjedisit tuaj dhe shumë shpesh e përdorni këtë aftësi për të manipuluar njerëzit. Në komunikim me njerëzit, ju kryesisht ndjekni interesat tuaja personale. Megjithatë, përpiquni t’i mbroni të gjithë dhe të krijoni imazhin e një personi të thjeshtë.

Ju qëndroni me vendosmëri në momentin e tanishëm, dhe ju nuk dëshironi të humbisni kohë. Ju dëshironi rezultate të shpejta, duke mos pëlqyer burokracinë dhe burokracinë.

10% femra, 7% burra

ENFP – CHAMPION
Ju jeni energjik dhe kureshtar, me aftësi krijuese shumë të qarta. Ju kombinoni tiparet e të dyjave dhe extroverts, cila është arsyeja pse jo vetëm që ju të merrni së bashku me njerëzit lehtë, por ju gjithashtu empathize mirë. Ju jeni shumë të mirë në këshillimin.

Ju e perceptoni jetën me gjithë diversitetin e mundësive të tij. Ju keni një imagjinatë shumë të pasur dhe një IQ shumë të lartë. Ju jeni një person shumë harmonik, i aftë për të mbajtur ekuilibrin edhe në një mjedis që ndryshon shumë shpejt.

10% femra, 6% burra

INFP – HEALER
Një lyricist dhe ëndërrimtar, harmonia juaj e brendshme dhe vetë-marrëveshje janë gjithmonë në vendin e parë. Shumica e të menduarit tuaj ndodh thellë brenda jush. Megjithatë, ju jeni në gjendje të parashikoni ngjarje dhe t’i kuptoni njerëzit mirë.

Ju pëlqen të visheni dhe të përpiqeni të dukeni mirë në të gjitha rrethanat. Ju nuk mund të quheni i begatë dhe shpesh e humbni ndjenjën e kohës dhe realitetit./Kumti.com

5% femra, 4% burra

ISFP – KOMPONENTI
Ju mund të gjeni gëzim në gjëra të thjeshta, duke trajtuar rutinë dhe monotoni lehtë. Ju pëlqen të ndiheni të nevojshëm, prandaj ju gjithmonë ndihmoni njerëzit e tjerë, por asnjëherë nuk ndërhyni me zonën e tyre të rehatisë. Ju nuk mund të përballeni me konflikte, dhe ju gjithmonë mund të argëtojë njerëzit dhe t’i bëjë ata të qeshin.

Ju jeni një partner shumë i dobët, praktik, i kujdesshëm, i butë, i besueshëm dhe besnik. Ju e merrni këtë botë siç është, duke mos u përpjekur kurrë të udhëheqni dhe të manipuloni.

10% femra, 8% burra

INTP – ARCHITECT
Një vezë dhe filozof, nuk ju pëlqen shprehja shumë. Ju gjithmonë kërkoni emocione të qetë dhe rehati. Ju jeni shumë të kujdesshëm kur merrni vendime, duke preferuar të analizoni dhe gjeni lidhje midis të kaluarës, të tashmes dhe të ardhmes.

Ju jeni shumë të ndjeshëm ndaj ndryshimeve dhe nuk i trajtoni lehtë. Ju gjithmonë përpiqeni të grumbulloni të gjitha faktet, mendimet dhe idetë tuaja dhe për këtë arsye jeni shumë të tensionuar./Kumti.com

5% burra, 2% gra

INFJ – KESHILLIMOR
Ju jeni të përkryer në ndjeshmërinë e njerëzve dhe marrëdhëniet e tyre. Ju mund të identifikoni lehtësisht gjendjet dhe talentet e fshehura, që është w

 

Artikulli paraprakSi të shpëtojmë nga dhimbja e kokës pa përdorur hapa
Artikulli vijuesSistemi i qarkullimit të gjakut: Funksionet dhe Sëmundjet, Fakte interesante