Për dy vjet, 40 aktakuza me 60 persona e sekuestrim të disa milionave

Shqipdon Fazliu, koordinator kombëtar për luftimin e krimit ekonomik ka thënë se pas 17 vjetësh ka filluar lufta kundër krimit në mënyrë më masive dhe sekuestrime me miliona euro.

“Gjatë dy viteve 40 aktakuza me 60 persona të profilit të lartë, deputetë, ministra, gjykatës, prokurorë e të tjerë. Gjatë vitit 2016 janë sekuestruar disa miliona euro”, ka thënë ai në “Puls” të KTV-së.

Ai ka folur edhe për rolin e EULEX-it. Ka thënë se ende nevojitet ndihma e këtij misioni në prokurori.

Artikulli paraprakSa vetura eksportohen nëpër botë?
Artikulli vijuesNuk ka më reklama seksiste në transportin publik të Londrës