Për herë të parë, stjuardesat egjiptiane lejohen të mbajnë hixhab

0
181

Një takim mes ministrit të fluturimeve dhe përfaqësuesve të stjuardesave të linjave ajrore egjiptiane, rezultoi me disa vendime, ku më i rëndësishmi ai i lejimit të mbajtjes së hixhabit për ato stjuardesa që duan ta mbajnë gjatë punës.

Është hera e parë në historikun e linjave ajrore të Egjiptit, që stjuardesave u lejohet të mbajnë shami gjatë ushtrimit të profesionit të tyre. /A.online/kohaislame