Për të mos harruar: Ja fotot nga masakrat e Karaxhiç

0
593

KUJDES: PAMJE SHQETESUESE

Ditën e enjte Gjykata Penale Ndërkombëtare për ish-Jugosllavinë shpalli ish-presidentin serb të Bosnjës fajtor për nga disa nga krimet më të rënda në Europë që nga Lufta e Dytë Botërore dhe e dënoi atë me 40 vjet burg.

Radovan Karaxhiç u dënua për gjenocid në Srebrenicës në 1995, terrorizim të popullsisë së Sarajevës, persekutim dhe shfarosje të boshnjakëve dhe kroatëve në 20 komuna në të gjithë vendin dhe marrjen peng të paqeruajtësve të OKB-së.

Ndërkohë më poshtë disa nga fotot nga masakrat e Kasapit të Ballkanit, për të mos harruar.

2 3 4 5 6 7