Plaçkitet shoferi i kamionit ne veriun e Mitrovicës

0
251

Një grup i personave të panjohur, në veri të Mitrovicës, ndalojnë një automjet transportues dhe grabisin rreth 1700 euro, para të gatshme nga ngasësi 25 vjeçar. Rasti është raportuar të ketë ndodhur rreth orës 22:00min, në rrugën “Anke Spajiq”, ndërsa viktima e këtij rasti, banor i Novi Pazarit, i përkatësisë etnike serbe, ka njoftuar Policinë e Kosovës, në veri të Mitrovicës, për rrethanat e paraqitura/koha/kohaislame