Po shkon te Allahu e jo në Bruxel kjo xhenaze!

0
228

“I kishin pas thënë Jakup Asipit (Allahu e pas mëshirue) pse nuk po i këndon dua Shqip kësaj xhenazje sepse ka qenë intelektual dhe politikanë dhe ska ditë Arabisht.
Mulla Jakupi është përgjigjur shkurt:
Po te Allahu po e dorëzojmë, nuk jemi duke e nisur për Bruksel “

Allahu e pas mëshirue Hoxhën