Portali pro qeveritarë "Bota Sot" gënjen!

0
210

E përditshmja proqeveritare “Bota Sot” si duket fajin e qeverisë për mosprespektivë që ka Kosova dëshiron tua mvesh Hoxhallarëve, nuk mjaftuan shpifjet, burgosjet për ta, tash kan fillu ti akuzojn se “pse Hoxhallarët nuk apelojn për mosmigrim të qytetarëve” Por e vërteta është krejt ndryshe, Hoxhallarët ka kohë që thrasin për mosmigrim me vite e shekuj, Prej kohës së Mulla Idriz Gjilanit e deri te Hoxhë Fatmir Latifi. Fajin mos e gjeni te Hoxhallarët po kërkoni tek vetja!

Ky portal dinakrisht me titull provokativ (por me text krejt ndryshe dëshiron lexuesin ta mashtron se gjoja Hoxhallarët nuk flasin për migrimin)

 

Këtu i keni dy video të freskëta në lidhje me Migrimin: 

 

1. Oj rini, qëndro në Kosovë – Hoxhë Fatmir Latifi 

https://www.youtube.com/watch?v=Sw1yE3Mh1ao

 

2. Ikja masive i të rinjëve nga Kosova – Hoxhë Bekir Halimi

 

https://www.youtube.com/watch?v=Iflb4xJTHtw

 

Shtoja kësaj faktin se Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës me udhëzim ka apeluar tek çdo imam që në tërë territorin e Republikës, në hutbet e xhumasë dhe gjatë ditëve të tjera të thërrasin kundër migrimit. Kjo çasje tendencioze, dhe qartë shpifëse është shumë e dëmshme për komunitetin dhe në një shtet ligjor nuk do të kalonte pa u ndëshkuar.