Pozicioni juaj i gjumit zbulon shumë për personalitetin tuaj?

Kemi gjetur një test të thjeshtë që mund të zbulojë shumë për atë se kush je. Është vërtet e drejtpërdrejtë. Shqyrtoni foton më poshtë dhe zgjidhni pozicionin që mendoni se fle në pjesën më të madhe të kohës. Kumti.com

Nëse ju nuk mund të bini në gjumë pa i fërkuar gjunjët ndërsa jeni në anën tuaj, atëherë jeni një person i qetë dhe i besueshëm. Nuk është e lehtë të të ofendosh, dhe nuk ke frikë nga e ardhmja. Ju buzëqesheni edhe në mëngjesin më të mjerë të dimrit dhe mund të përshtateni pa probleme pothuajse të gjitha ndryshimet që ndodhin në jetën tuaj.

Nëse kryesisht fle në pozicionin e fetusit, atëherë shpesh ndjeni nevojën për t’u mbrojtur, kuptuar dhe simpatizuar. Duke hyrë në këtë mënyrë, përpiqeni të largoni veten nga problemet me të cilat ballafaqoheni në botën rreth jush. Priza perfekte për talentet dhe potencialin tuaj do të ishte të pikturoheni fotografitë, të mësoni të kërcyeni ose të shkruani një blog.

Nëse flini shtrirë në barkun tuaj me krahët dhe këmbët tuaja të fërkimit, atëherë ju jeni një lider. Ju jeni impulsiv dhe merrni iniciativën, dhe sigurohuni që ka rend në jetën tuaj personale dhe profesionale. Ju me shumë gjasa preferoni të planifikoni çdo gjë paraprakisht dhe nuk jeni tifoz i surprizave. Ju jeni aftësia për të këmbëngulur dhe ndjenja e përgjegjësisë të ju ndihmojë për të arritur sukses të madh.

Nëse fle në gjumë në shpinë, atëherë ka shumë të ngjarë që të jeni një person pozitiv që e do jetën, i cili është përdorur për të qenë në qendër të vëmendjes dhe e do shoqërinë e mirë. Ju punoni kokëfortësi dhe këmbëngulje, por në një mënyrë racionale, duke preferuar të thoni gjithmonë të vërtetën. Njerëzit që flenë në këtë pozicion shpesh kanë personalitete shumë të forta.

Nëse fle si një ushtar në vëmendje, të shtrirë në shpinë me krahët në anët tuaja, atëherë ju jeni ndoshta një person i rregulluar mirë, i cili e di se cilat janë qëllimet e tyre në jetë dhe përpiqet me një mendje për t’i arritur ato. Ju mund të jeni rreptë, pedant dhe kërkues, por kërkoni më shumë nga vetja, mbi të gjitha.

Nëse fle si një tufë, me një këmbë të ngritur, atëherë shanset janë që të keni një personalitet të paparashikueshëm që shpesh tërhiqet nga të gjitha llojet e aventurave, ndërkohë që disponimi juaj mund të ndryshojë kaq shpejt mund të jetë konfuze për ata që janë përreth jush. Shumë shpesh, e keni të vështirë të jeni vendimtar dhe të zgjidhni. Në tërësi në punë dhe në jetën në përgjithësi, ju keni një preferencë për stabilitetin, paqen dhe qetësinë, dhe tërësinë.

Dhe nëse fle në poste të ndryshme sesa në një, atëherë kjo është një shenjë se ju keni një personalitet të shumëfishtë që ka thellësi të fshehura, madje as vetë nuk e kuptoni plotësisht./Kumti.com

Artikulli paraprakPërgjimi i dy politikanëve serbë rreth vrasjes së Oliver Ivanoviqit (Audio)
Artikulli vijues12 shenjat që tregojnë se nuk pini ujë mjaftueshëm