Prostitucioni i kushton Francës 1.6 miliardë euro në vit

0
187
Janë rreth 37.000 prostituta në Francë që i kushtojnë vendit 1.6 miliardë euro në vit.
Një studim i ri i Komisionit Europian gjeti se kjo shifër mund të ngritët në 3.2 miliardë bazuar në hapat që po zhvillohet kjo industri.
 
Raporti gjeti se shumica e punëtoreve të seksit, 62 për qind, operojnë online derisa 30 për qind punojnë në rrugë ndërkohë 8 për qind gjejnë klientë në klube dhe qendra masazhi, thuhet në raport të Reuters.