Pse njerëzit përpara nuk buzëqeshnin kur dilnin në foto?

Secili nga ne ka parë foto të vjetra, ku prindërit apo gjyshërit tonë nuk ishin të buzëqeshur kur dilnin në foto. Disa mendojnë për shkak të problemeve e jetë së rëndë, mirëpo këtu nuk është problemi. Disa të tjerë thonë se është për shkak se ata ishin shumë serioz, por as kjo nuk është arsye.
Sipas hulumtimeve, del se arsye për shkak se sistemi i kamerave ishte shumë i dobët. Problemi qëndronte te drita e kamerës, që duhej të merr për të bërë një foto. Sa më shumë që qëndronte hapur syri i kamerës, aq më shumë merrte dritë.
E njerëzit nuk mund të mbanin gjatë fytyrën e buzëqeshur dhe të pandryshuar. Ngase lëvizja më e vogël, e prishte dhe e bënte foton të turbullt.
Ishte një proces i mërzitshëm, besojë i shihni të gjithë janë në një pozicion. Me kalimin e kohës dhe avancimit të teknologjisë, filluan edhe fotografitë të bëhen me buzëqeshje./KohaIslame

Artikulli paraprakVIDEO – Dashuria e xhinit femër ndaj njeriut mashkull
Artikulli vijuesVideo: Breivik bën përshëndetjen naziste në gjykatë