VIDEO – Dashuria e xhinit femër ndaj njeriut mashkull

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës ka të bëj me temën shumë të kërkuar nga shikuesit tanë (Tema e Xhinëve), pyetësi thotë: A ka mundësi një shtjellim rreth asaj se a është e vërtetë se xhini femër mundet me u dashuru ndaj njeriut mashkull dhe anasjelltas?, për ta dëgjuar përgjigjen nga hoxha Nesim Demiri klikoni më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=RgqutjozHNI

Artikulli paraprakRusia ka filluar tërheqjen nga Siria
Artikulli vijuesPse njerëzit përpara nuk buzëqeshnin kur dilnin në foto?